المقادير:
- كوب تمر مقطع
- جرجير
- كوب جوز
- تفاحة خضراء مقطعة شرائح
- كوب مشروم
- كوب خل بلسمك
- معلقة عصير ليمون
- فص ثوم
- كوب زيت زيتون
- مسطردة
- ملح
طريقة التحضير:
الطريقة :
نقوم بمزج الخس مع الجرجير و نضيف اليهم المشروم
نضع الخضار فى الطبق ونضيف اليهم التمر و التفاح
نقوم بخلط جميع مكونات الصوص معا و نضيفها الى المكونات و نقلب المكونات و نضعها فى طبق التقديم
بالهنا و الشفا
نقوم بمزج الخس مع الجرجير و نضيف اليهم المشروم
نضع الخضار فى الطبق ونضيف اليهم التمر و التفاح
نقوم بخلط جميع مكونات الصوص معا و نضيفها الى المكونات و نقلب المكونات و نضعها فى طبق التقديم
بالهنا و الشفا
إرسال تعليق