مواضيع مهمة

الشيف محمد

طبخات سريعة

تحميل التطبيق الخاص بالموقع

السبت، 30 يوليو 2016

البطاطا الحارة

المقادير:

  • كيلو من البطاطس
  • ربع كوب من زيت الزيتون
  • ربع كوب زيت ذرة
  • 15 فص ثوم
  • كوب من الكزبرة المقطعة
  • معلقة صغيرة من الفلفل الحلو المطحون
  • معلقة صغيرة من الفلفل الحار

طريقة التحضير:

الطريقة : 1 - نقوم بتقطيع البطاطس الى قطع متوسطة فى الحجم 2 - نضع البطاطس فى الصينية و نضيف اليها الثوم المفروم مع الكزبرة 3 - نضيف اليهم البهارات و رشة من الزيت 4 - نضع الصينية فى الفرن لمدة لا تقل عن الثلث ساعة تقدم بالهنا و الشفا

إرسال تعليق

 
copyright © 2013 طبخات سريعة
GooPlz Blogger Template Download. Powered byBlogger blogger templates