المقادير:
- كيلو من البطاطس
- ربع كوب من زيت الزيتون
- ربع كوب زيت ذرة
- 15 فص ثوم
- كوب من الكزبرة المقطعة
- معلقة صغيرة من الفلفل الحلو المطحون
- معلقة صغيرة من الفلفل الحار
طريقة التحضير:
الطريقة : 1 - نقوم بتقطيع البطاطس الى قطع متوسطة فى الحجم 2 - نضع البطاطس فى الصينية و نضيف اليها الثوم المفروم مع الكزبرة 3 - نضيف اليهم البهارات و رشة من الزيت 4 - نضع الصينية فى الفرن لمدة لا تقل عن الثلث ساعة تقدم بالهنا و الشفا
إرسال تعليق