المقادير:
- بصلة متوسطة مفرومة
- فصين ثوم
- 420 جرام ذرة حلوة
- 750 جرام بطاطس مقطعة مكعبات
- مرقة دجاج
- 375 جرام دجاج مفروم
- 150 جرام مكرونة اسباجيتى
- 2 ملعقة طعام كريمة حامضة قليلة الدسم
طريقة التحضير:
طريقة التحضير :
1- قومى بتحضير الطاسة بة كمية من الزيت واتركيها على النار وضعى فيها البصل حتى يتم قلى ويتم تذبيلة
2- قومى بأضافة البطاطس والذرة وكمية من الفراخ واتركى المزيج على النار حتى يتم غليانة وقومى بتقليب المزيج بأستمرار حتى يتجانس المزيج جيدا
3- قومى بأضافة شرائح الفراخ والمكرونة واتركيها على النار حتى يتم تسوية الفراخ
5- وقبل ان تقوم بتحضير الطبخة نقوم بوضع الكريمة الحامضة الى الحساؤ ونقدميها ساخنأ وبالف هنا
1- قومى بتحضير الطاسة بة كمية من الزيت واتركيها على النار وضعى فيها البصل حتى يتم قلى ويتم تذبيلة
2- قومى بأضافة البطاطس والذرة وكمية من الفراخ واتركى المزيج على النار حتى يتم غليانة وقومى بتقليب المزيج بأستمرار حتى يتجانس المزيج جيدا
3- قومى بأضافة شرائح الفراخ والمكرونة واتركيها على النار حتى يتم تسوية الفراخ
5- وقبل ان تقوم بتحضير الطبخة نقوم بوضع الكريمة الحامضة الى الحساؤ ونقدميها ساخنأ وبالف هنا
إرسال تعليق