المقادير:
- 4 قطع لحم بقرى مقدد
- 3 معالق كبيرة زيت زيتون
- 2 كوب بصل ابيض مقطع
- ملح و فلفل اسود
- 2 معلقة كبيرة ثوم مفروم
- معلقة و نصف مريمية
- معلقة و نصف معجونطماطم 3 كوب لا ربع مرق دجاج
- 3 كوب فاصوليا بيضاء
- 400 جرام باستا
- 3 معلقة كبيرة زبدة
- 2 معلقة كبيرة جبنة بارميزان
طريقة التحضير:
الطريقة :
1 - نضع حلة على النار و نضيف اليها اللحم و الزيت معا و نقلبهم على النار
2 - نضيف الى اللحم البصل بعد ان يحمر لونه
3 - نقوم بتتبيلهم بالملح و الفلفل و نقلب المكونات معا لمدة لاتقل عن ال10 دقائق
4 - نضيف اليهم الثوم و نقلبهم معا و نضيف اليهم المريمية و معجون الطماطم اليهم
5 - نتركهم على نار متوسطة و نضيف اليهم المرق و الفاصوليا و نتركهم على النار حتى يغلى
6 - نقوم بفرم الفاصويا المتبقية فى الخلاط و نضيفهم الى المكونا على النار و نتركهم يغلوا
7 - نضيف اليهم الباستا المسلوقة و الزيدة و الجبنة و نقلب المكونات
يغرف و يقدم بالهنا و الشفا
1 - نضع حلة على النار و نضيف اليها اللحم و الزيت معا و نقلبهم على النار
2 - نضيف الى اللحم البصل بعد ان يحمر لونه
3 - نقوم بتتبيلهم بالملح و الفلفل و نقلب المكونات معا لمدة لاتقل عن ال10 دقائق
4 - نضيف اليهم الثوم و نقلبهم معا و نضيف اليهم المريمية و معجون الطماطم اليهم
5 - نتركهم على نار متوسطة و نضيف اليهم المرق و الفاصوليا و نتركهم على النار حتى يغلى
6 - نقوم بفرم الفاصويا المتبقية فى الخلاط و نضيفهم الى المكونا على النار و نتركهم يغلوا
7 - نضيف اليهم الباستا المسلوقة و الزيدة و الجبنة و نقلب المكونات
يغرف و يقدم بالهنا و الشفا
إرسال تعليق