المقادير:
- ربع كوب بصل مقطع
- معلقة كبيرة سمنة
- ربع معلقة صغيرة ريحان مجفف
- ربع معلقة صغيرة بالبريكا
- معلقة صغيرة ثوم بودر
- عبوة حساء طماطم مكثف
- كوب لبن
طريقة التحضير:
الطريقة :
1 - نضع حلة على النار ونضع بها الزيت ونضع البصل ونشوحه
2 - نضيف اليه الريحان والبابريكا و الثوم و نقلبه جيدا
3 - نضيف اليهم حساء الطماطم واللبن و نقلب المكونات جيدا
4 - نترك المكونات على النار حتى تغلى و تتماسك جيدا
يقدم فى طبق التقديم ويقدم بالهنا والشفا
1 - نضع حلة على النار ونضع بها الزيت ونضع البصل ونشوحه
2 - نضيف اليه الريحان والبابريكا و الثوم و نقلبه جيدا
3 - نضيف اليهم حساء الطماطم واللبن و نقلب المكونات جيدا
4 - نترك المكونات على النار حتى تغلى و تتماسك جيدا
يقدم فى طبق التقديم ويقدم بالهنا والشفا
إرسال تعليق