مواضيع مهمة

الشيف محمد

طبخات سريعة

تحميل التطبيق الخاص بالموقع

الخميس، 17 مارس 2016

سمك فيليه مقلى مع صوص التارتار

المقادير:

  • سمك فيليه
  • بهارات سمك
  • بابريكا
  • ملح و فلفل اسود
  • فتات الخبز
  • كورن فليكس مكسر
  • بيضة مخفوقة
  • دقيق
  • مقادير الصوص
  • 2 معلقة كبيرة من المايونيز
  • بصلة بيضاء مقطعة الى مربعات
  • معلقة كبيرة من المستردة
  • ربع كوب من مخلل الخيار المقطع
  • معلقة صغيرة من الليمون
  • معلقة صغيرة من الفلفل الاسود
  • معلقة كبيرة ماء

طريقة التحضير:

الطريقة :
1 - نقوم بتتبيل السمك بالبهارات السمك و الملح و الفلفل الاسود
2 - نترك السمك فى التتبيلة لمدة نصف ساعة
3 - نضع فى طبق الدقيق و نتبله بالملح ز الفلفل الاسود
4 - نضع السمك فى الدقيق و نقوم بوضع البييضة فى طبق و نخفقها و نضع السمك بها
5 - نضعها اخيرا فى الكورن الفليكس المكسر و نقوم بتحميره فى طاسة بها زيت ساخن على النار حتى تنضج و يصبح اللون ذهبيا
6 - نقوم باحضار طبق عميق و نضع به المايونيز و المستردة و البصل و المخلل و نضيف اليهم الليمون
7 - نتبلهم بالملح و الفلفل الاسود و نضيف اليهم الماء و نقلب المكونات معا حتى نحصل هلى صوص التارتار
8 - يغرف السمك فى طبق التقديم و يزين بالبقدونس و يقدم الى جانب الصوص
يقدم بالهنا و الشفا

إرسال تعليق

 
copyright © 2013 طبخات سريعة
GooPlz Blogger Template Download. Powered byBlogger blogger templates